HAPPY ITALIANO

HAPPY ITALIANO Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 787 beoordelingen
27 mrt 2020 om 23:10 Was heerlijk hartstikke bedankt
24 mrt 2020 om 11:19 Eten was erg lekker, altijd fijn als ze je fris apart houden van de warme bestelling. Bezorging was top, eten was lekker.
24 mrt 2020 om 3:00 Ik schrijf echt nooit een beoordeling, maar ik maak hiervoor echt een uitzondering. Die chicken wings zijn echt bizar goed! Zo super mals! En om 1.00 snachts bezorgd, en nog zo een goede kwaliteit. Ik en m'n maat werden echt 2 happy kaaskoppen.
23 mrt 2020 om 19:41 Eten smaakte goed, maar de doosjes Met spareribs en hotwing menu werden op z’n kop geleverd met als gevolg dat alles onder de saus zat. Dat was jammer. Portie spareribs was ook wat aan de kleine kant, een volwassen man zal na zo een portie nog trek hebben
23 mrt 2020 om 18:58 Lekker snel bezorgd.
20 mrt 2020 om 23:04 Altijd snel en lekker
16 mrt 2020 om 16:41 Duurde minder lang dan aangegeven via de tracker. Pizza was wel al enigszins lauw geworden.
14 mrt 2020 om 19:39 Het eten kwam een half uur te vroeger dan ik had aangegeven.
14 mrt 2020 om 3:59 Lekkere pizza bezorging was ook top
13 mrt 2020 om 20:50 Heerlijke pasta op ❤️
12 mrt 2020 om 9:08 Oke niet meer twijfelen maar doen, je wou sushi? Nee nu wil je pizza en kip. Beste kip in tijden, pizza was ook echt top. Bezorger was aardig ook in de late uren. Ook was de bezorg timing top. Bij deze happy italiano maakt ook een happy jij.