HAPPY ITALIANO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1948 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Happy Italiano. Meer weten? Ontdek meer

17 feb 2024 om 0:03 Top kwaliteit. Lekker warm eten.
13 feb 2024 om 1:15 They didn’t send my order as always!! This time cola was missing and the delivery guy said that he will bring it after he delivers another order, but never received and now one showed.
9 feb 2024 om 22:05 .Aardig Bezorger was op de tijd zoals afgesproken, lekker warm eten ook!, we hebben genoten van de 11 pizzas!!!!!!top top!!! Volgende weer hier bestellen.
9 feb 2024 om 13:13 Top kwaliteit en beste pasta in Leiden. Bezorger altijd op de tijd zijn, lekker warm eten ook!, top top top!.
7 feb 2024 om 0:10 Very pleased for the first time ordering here. We thought let try a different restaurant for pasta. Pleasantly surprised
6 feb 2024 om 7:58 €15,- voor een echt erg vette pasta 4 kazen met 5 pijnboonpitjes erin die ik niet besteld had erbij, werd gebeld: geen tagliatelle beschikbaar dus dan maar spaghetti moeten kiezen… Voor dat bedrag niet eens een broodje erbij ofzo, kinda sad
1 feb 2024 om 21:33 Pasta’s zijn heerlijk!
26 jan 2024 om 3:58 Beyond my expectation, really nice
13 jan 2024 om 11:44 Wij zijn normaal gesproken heel tevreden over Happy Italiano, ook al zijn ze wel eens vaker laat. Maar nu waren ze meer dan een uur te laat en was het stokbrood aan de zwarte kant.
7 jan 2024 om 23:55 Pasta is zooooo zalig alleen de bezorgtijd is drama 21.50 melde thuisbezorgd dat er bijna aangebeld werd, 22.30 maar gebeld toen zei die gaat nu de deur uit over 5 a 10 minuten bij je en werd 22.45 voortaan Thuisbezorgd aanzetten als die echt weg is
7 jan 2024 om 22:06 Nooit meer
30 dec 2023 om 0:44 Over de pasta: “Dit is Pasta!” Over de kip: “Dit is Kip!” 100% een van de beste eetgelegenheden in Leiden!